Jump to content

ragemonk13

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    N/A

About ragemonk13

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I have been trying to get this to work for two weeks now, everything I have tried hasn't worked. I do not know what to do anymore. The client worked just fine when i was using it on a different computer, now i cannot get it to work at all. If someone can skype me to help me figure it out, that would be appreciated! SKYPE: Ragemonk13 --Thanks i mean Discord: ragemonk13#1505
  2. IDK, im currently unable to load into dreamscape. Ive tried deleting the cache of both dreamscape and parabot. Ive used the nightly client and still the same results. Im not sure but it seems im the only person that deleting the cache isnt working for? Any help would mean the world! -Thanks
  3. How did you get it to work, I've done nearly everything on the forums to try and fix it. I always end up back at 100%, says the same thing.... "Downloading: META-INF/maven/org.apache.commons/commons-lang3/pom.xml" I just wanna be able to use what i payed for. If anyone can help me out please do. -Thank you!
  4. seems like everyone including me are not able to get dreamscape to work.
  5. Shutting off my antivirus did nothing, same results. I have been having this issue for a few days now, nothing i have done on my end is fixing it.
  6. all you need to do is delete the cache and restart the download
  7. While downloading Parabot, recommended by friend. I ran into a problem in the loading process. Im stuck at 100% (see uploaded file) Any help is appreciated, thanks! -Ragemonk
  8. Im trying to load into dreamscape, i get to 100% but nothing happens after that...any solutions?
     

     

×
×
  • Create New...