Jump to content
Parabot - Bot for Ikov, DreamScape, SoulPlay, RuneWild, and more
JKetelaar

[Update] All servers are working again!

Recommended Posts

Thank you so much for updating,

Is anyone having troubles getting PKH scripts to run?

I can't seem to find one that will work since the update...

EDIT: Some work, some don't, I guess it's up to the script writer to make the fixes now.

Edited by Gfpkhonor

Share this post


Link to post
Share on other sites
49 minutes ago, Gfpkhonor said:

Thank you so much for updating,

Is anyone having troubles getting PKH scripts to run?

I can't seem to find one that will work since the update...

i olny tried 3 scripts since the update, 2 worked 1 didnt. The one that didnt was the herblore script

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Gfpkhonor said:

Thank you so much for updating,

Is anyone having troubles getting PKH scripts to run?

I can't seem to find one that will work since the update...

EDIT: Some work, some don't, I guess it's up to the script writer to make the fixes now.

Since the client updated many custom fields script writers used may be broken.

Also some hooks are missing on parabot's side. Its a combination

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey...

iam having a issue running near-reality..

before u guys update parabot i had the same problem which having the game stuck at "requesting titlle screen" and ur thread here

helped me to run the game, but it was out of date anyway...

but now after u update parabot, i having the same problem all over again and i have tried to do the same as before but did not work

 i have tried to clear my parabot cach did not work..

also tried to delete everything related to parabot at my documents  but did not work either..

dunno what to do more, please let me know if u can help me run near-reality.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, KimO7 said:

hey...

iam having a issue running near-reality..

before u guys update parabot i had the same problem which having the game stuck at "requesting titlle screen" and ur thread here

helped me to run the game, but it was out of date anyway...

but now after u update parabot, i having the same problem all over again and i have tried to do the same as before but did not work

 i have tried to clear my parabot cach did not work..

also tried to delete everything related to parabot at my documents  but did not work either..

dunno what to do more, please let me know if u can help me run near-reality.

That seems like a strange problem, as we're having no more trouble anymore.
Could you try clearing all Near-Reality folders in your users folder: C:/Users/YOUR_USERNAME/
After that, also clear the Parabot cache folder: C:/Users/YOUR_USERNAME/Parabot/Cache

5 hours ago, MQM Martin said:

if i donate will runique show up in the servers?
 

Yes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everytime i load up grinderscape. it freezes at "Loading... Please Wait"

It happens after i put my username and password for the game.

Edited by ilaff

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, ilaff said:

Everytime i load up grinderscape. it freezes at "Loading... Please Wait"

It happens after i put my username and password for the game.

We're going to update this server and see if that has influence on this matter.
We'll keep you updated!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, JKetelaar said:

We're going to update this server and see if that has influence on this matter.
We'll keep you updated!

I'm sure the issue is still their when you interact with the inventory it nulls the client

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, miccar5 said:

Hello, its my first time using this bot im trying to load Crandor but it gets stuck is it supposed to work or is it still outdated ?

 

MwAqLqm.png

We're aware of this issue. Stay tuned for our next update!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trying to log into PkHonor, it keeps saying that my unbanned account is banned. I cleared the cache and downloaded the latest client from the "Download" title at the top of the forums. What's going on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Collin 11 said:

Trying to log into PkHonor, it keeps saying that my unbanned account is banned. I cleared the cache and downloaded the latest client from the "Download" title at the top of the forums. What's going on?

Might try clearing your pkhonor folder, sometimes that helps.
It's either located in: C:/Users/YOU/Documents/ or C:/Users/YOU/

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...