Jump to content
Lord

LordKilling Pro

Recommended Posts

Just a lil prob which doesn't affect the productivity of the bot itself , but when you're currently attacking a monster , the bot tries to attack another mob even if the one you were attacking isn't dead.

 

That cause two things : 

1. It stop attacking the main mob to try  to attack the other one .

2. It doesn't grab proprely after a kill the loot on the floor . 

 

That being said , that's a really well coded bot and really usefull.  Maybe when you'll have time , adding a drop list from the monster you've selected from the monster target tab ? 

 

Tyvm 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/24/2019 at 8:03 PM, TrueSharp said:

Just a lil prob which doesn't affect the productivity of the bot itself , but when you're currently attacking a monster , the bot tries to attack another mob even if the one you were attacking isn't dead.

 

That cause two things : 

1. It stop attacking the main mob to try  to attack the other one .

2. It doesn't grab proprely after a kill the loot on the floor . 

 

That being said , that's a really well coded bot and really usefull.  Maybe when you'll have time , adding a drop list from the monster you've selected from the monster target tab ? 

 

Tyvm 

I have looked in to adding a loot list but this then makes the script much larger and focused on dreamscape I would rather have it still open to use for other servers, I will look in to attacking while still in combat the script should not operate like this. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cant get eating or potting to work on dreamscape. 

Doesnt eat food id it is instructed, and if I enable potting it gets stuck in a ::bank loop. (Deposits inventory, withdraws pots, ::bank and repeat)

 

Also looting seems pretty delayed. Doesnt loot until a couple seconds after attacking a new mob. Becomes an issue when the mob I am attacking has a 30 second respawn timer.

 

Edit: Also, a safespot feature would be nice!

And a Loot anything option? As I dont always have the item available to check its ID.

Edited by Swoon
Suggestions

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Swoon said:

Cant get eating or potting to work on dreamscape. 

Doesnt eat food id it is instructed, and if I enable potting it gets stuck in a ::bank loop. (Deposits inventory, withdraws pots, ::bank and repeat)

 

Also looting seems pretty delayed. Doesnt loot until a couple seconds after attacking a new mob. Becomes an issue when the mob I am attacking has a 30 second respawn timer.

 

Edit: Also, a safespot feature would be nice!

And a Loot anything option? As I dont always have the item available to check its ID.

Lord answered me about the item ID .

Safespot is a good idea tho 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, TrueSharp said:

Lord answered me about the item ID .

Not quite sure what part of my post you are refferring to here so i'l give it a guess.

A loot list (Which Lord mentioned in his post), is different to a loot everything option. 

Although I am not sure how bots like these identify items on the ground. Might need to search for a specific ID in order to differentiate what is an item and what is an npc/mesh/objects? Correct me if im wrong.

 

On a side note;

Whats this? haha. Seems to be flooding my cmd every now and then when running this script

More suggestions: Use weapon spec

Edited by Swoon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, not sure if this problem has come up on here before

 

But i'm stuck in a loop, after everything is completed and I hit start, my character just drinks all the super restores in the inventory, banks them and then starts again

 

Any help on this would be great!

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Boyce said:

Hello, not sure if this problem has come up on here before

 

But i'm stuck in a loop, after everything is completed and I hit start, my character just drinks all the super restores in the inventory, banks them and then starts again

 

Any help on this would be great!

@Lord Same here

Share this post


Link to post
Share on other sites

stops working after a while on dreamscape, 10 seconds to a few minutes maximum.

 

java.lang.NullPointerException
        at org.rev317.min.api.wrappers.NpcDef.getId(NpcDef.java:42)
        at org.rev317.min.api.wrappers.NpcDef.getId(NpcDef.java:21)
        at org.parabot.farrelltech.lordkillingpro.strategies.dreamscape.AttackDS$1.accept(AttackDS.java:26)
        at org.parabot.farrelltech.lordkillingpro.strategies.dreamscape.AttackDS$1.accept(AttackDS.java:22)
        at org.rev317.min.api.methods.Npcs.getNpcs(Npcs.java:55)
        at org.rev317.min.api.methods.Npcs.getNearest(Npcs.java:112)
        at org.parabot.farrelltech.lordkillingpro.strategies.dreamscape.AttackDS.activate(AttackDS.java:22)
        at org.parabot.environment.scripts.framework.StrategyWorker.execute(Frameworks.java:54)
        at org.parabot.environment.scripts.Script.run(Script.java:118)
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

 

Edited by xscatta

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, xscatta said:

stops working after a while on dreamscape, 10 seconds to a few minutes maximum.

 

java.lang.NullPointerException
        at org.rev317.min.api.wrappers.NpcDef.getId(NpcDef.java:42)
        at org.rev317.min.api.wrappers.NpcDef.getId(NpcDef.java:21)
        at org.parabot.farrelltech.lordkillingpro.strategies.dreamscape.AttackDS$1.accept(AttackDS.java:26)
        at org.parabot.farrelltech.lordkillingpro.strategies.dreamscape.AttackDS$1.accept(AttackDS.java:22)
        at org.rev317.min.api.methods.Npcs.getNpcs(Npcs.java:55)
        at org.rev317.min.api.methods.Npcs.getNearest(Npcs.java:112)
        at org.parabot.farrelltech.lordkillingpro.strategies.dreamscape.AttackDS.activate(AttackDS.java:22)
        at org.parabot.environment.scripts.framework.StrategyWorker.execute(Frameworks.java:54)
        at org.parabot.environment.scripts.Script.run(Script.java:118)
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

 

I have this same problem with my script.

https://gyazo.com/e9f697ae0f3c9955f1a6849db793653d

Problem with the api maybe? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...